پرداخت امن

پرداخت امن

امنیت اطلاعات، مهمترین اصلی است که در تجارت آنلاین باید به آن توجه کرد. حفاظت از اطلاعات مشتری و تهیه بستری امن برای خرید های او، مهمترین وظیفه هر فروشنده آنلاین می باشد.

فروشگاه سفیر، به عنوان تنها فروشگاه ایرانی که موفق به اخذ گواهینامه بین المللی VeriSign شده است، امنیت اطلاعات مشتریان را به عنوان اولین و مهمترین وظیفه خود قلمداد می کند.


سیستم امنیت اطلاعات  VeriSign به گونه ای طراحی شده است که تمامی اطلاعات رد و بدل شده بین کاربر و سرور را کد می نماید که این امر باعث می شود  Hacker ها و دیگر نفوذگران اینترنتی به هیچ عنوان نتوانند به اطلاعات حساس شما دسترسی داشته باشند.

لازم به ذکر است که در حال حاضر اکثر شرکت های بزرگ اینترنتی از گواهینامه امنیت  VeriSign استفاده می کنند و دریافت این گواهینامه نشان از اعتبار وب سایت دارد.

ورود ثبت نام
سبد خرید خالی است
ثبت نهایی

قیمت ها به روز می باشند

۱۳۹۰/۱۱/۱۵




مقایسه محصولات (0)

ارتباط با ما
نمایندگی‌ها
ارتباط با ما
پیگیری وضعیت سفارش
فتوکپی Sharp  AR  M420U II

فتوکپی Sharp AR M420U II

فتوکپی شارپ AR M420U II

امتیاز سفیر :

امتیاز کاربران :



زمان تهیه اولین کپی : 4.6 ثانیه
حافظه : 64 مگابایت ( قابل افزایش تا 320 مگابایت)
سرعت کپی : 42 صفحه  در دقیقه
وضوح چاپ : 600*600 dpi
قبل از خرید نهایی برای اطلاع از آپشن های هر مدل که به صورت پیش فرض وجود دارد با سفیر هماهنگ نمایید
.


فتوکپی Sharp  AR  M420U II

  • مشخصات دستگاه
  • نوع
  • کنسول
  • زمان گرم شدن دستگاه
  • 80 ثانیه
  • زمان تهیه اولین کپی
  • 4.6 ثانیه
  • حافظه
  • 64 مگابایت ( قابل افزایش تا 320 مگابایت)
  • توان مصرفی
  • 1850 وات
  • اندازه دستگاه
  • 192.1*679*728 میلیمتر
  • وزن دستگاه
  • 95 کیلوگرم
  • مشخصات کپی
  • سایز کپی
  • A3
  • دقت کپی
  • 600*600 dpi
  • سرعت کپی
  • 42 برگ در دقیقه
  • زمان تهیه اولین کپی
  • 4.6 ثانیه
  • تعداد کپی متوالی
  • 999 برگ
  • چاپ دورو
  • دارد
  • بزرگ نمایی / کوچک نمایی
  • 25% - 400%
  • مشخصات چاپگر
  • سرعت چاپ
  • 42 چاپ در دقیقه
  • وضوح چاپ
  • 600*600 dpi
  • رابط ورودی
  • کابل با پورت موازی IEEE1284
  • سیستم عامل
  • Windows NT 4.0 (Service Pack 5 or later)
    Windows 2000 Server/Professional
    Windows XP Professional/Home Edition
    Windows 95/98/Me
  • مشخصات اسکنر
  • ظرفیت ورودی کاغذ
  • فاکس
  • سایر امکانات
  • دارای تغذیه کننده اتوماتیک دو طرف اسناد و کنسول



digital

دستگاه کپی دیجیتال

در این نوع دستگاه کپی،‌ صفحه مورد نظر برای کپی برداری اسکن شده، سپس تصویر بازتابیده به سطح CCD (Charge coupled device) منتقل می شود. CCD با تبدیل کردن تصویر به داده های الکترونیکی پرتو لیزری بوجود می آورد که توسط آن کپی دیجیتالی از سند اصلی بدست می آید.

در دستگاه کپی دیجیتال، یک درام هادی تصویر وجود دارد که قسمتهای سیاه شده و به شکل نگاتیو درآمده توسط تونر را به سطح بالایی خود جذب کرده و تصویر برعکسی از سند اصلی بوجود می آورد. کاغذ یا فیلمی که قرار است تصویر برروی آن چاپ شود به روی درام آورده شده و یک فشار قوی سبب می شود تونر از درام بر روی کاغد یا فیلم منتقل شده و تصویری مستقیم درست مانند سند اصلی بوجود آورد.
تغذیه کاغذ یا فیلم مورد استفاده از طریق غلطکی صورت می گیرد که با تولید مداوم حرارت و فشار لازم، تونر را بر روی آنها منتقل می کند.





High Speed Copying

42کپی/چاپ در دقیقه

در دستگاه کپی AR-M420U با توجه به خروجی 42cpm/ppm (سایز A4 در جهت عمودی) می‌توان به آسانی و در کمترین زمان، حجم زیادی از اسناد را کپی یا چاپ کرد. از آنجا که زمان تهیه اولین کپی 6/4 ثانیه است، انجام کارهایی با حجم کم بسیار سریع انجام خواهد شد.





Duplex Module

واحد دوپلکس

این دستگاه در حالت استاندارد دارای یک واحد دوپلکس می باشد که میتواند کپی‌ها و چاپ‌ها را بصورت دورو انجام دهد. با اینکار در مصرف کاغذ صرفه‌جویی شده و فضای فایل‌بندی اسناد کمتر خواهد شد. اگر وزن کاغذ کمتر از 205 گرم باشد، عمل چاپ دورو بطور اتوماتیک انجام خواهد شد. استفاده همزمان از کپی‌برداری دوپلکس و DSPF  یکصدو‌پنجاه برگی بسیار کارآمدتر خواهد بود.

نظر دهید

ارسال برای دوست

نام فرستنده: ایمیل فرستنده:
نام گیرنده: ایمیل گیرنده:


لوازم جانبی

دولوپر SHARP AR 450 CD

 
۴۷,۰۰۰ تومان

کاغذ paper A4

 
۶,۰۰۰ تومان

تونر SHARP AR 450 ET

 
۸۲,۵۰۰ تومان

کاغذ 10 رنگ Fabriano

 
۱۰,۴۰۰ تومان

درام SHARP AR 451 DR

 
۸۰,۰۰۰ تومان

کابل USB2.0

 
۴,۰۰۰ تومان